×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 20 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

مهدی مصری در نشست خبری که به مناسبت آغاز هفته سلامت در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با بیان اینکه افتخار ما این است که امروز توانستیم بیماری کرونا را از پیک عبور دهیم و آمار کرونا را تک رقمی کنیم این دستاورد بزرگ را به مردم ایران تبریک گفت.

وی تصریح کرد: اکنون با حمایت تمامی نهادها و مردم عزیز توانستیم از ۶ پیک بیماری کویید ۱۹ عبور کنیم و آمار فوتی‌ها را تک رقمی کنیم که این دستاورد بزرگی برای انقلاب اسلامی و مردم عزیز ایران است.

وی عنوان کرد: دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان، تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت را محور اصلی فعالیت خود قرار داده است و ارتقای عدالت در توزیع منابع، ارائه و دسترسی به خدمات، افزایش رضایت‌مندی و پاسخ به نیاز جامعه از اهداف ویژه این دولت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: برای گرامیداشت هفته جاری که به نام سلامت نامگذاری شده، برنامه‌های مختلفی برنامه‌ریزی شده است، در اولین روز از این هفته در گلزار شهدا حضور یافته و ضمن تکریم شهدای سلامت به تجدید بیعت با شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم پرداختیم و با حضور در یکی از دبیرستان‌های مناطق محروم قم زنگ سلامت را به صدا درآوردیم.

وی ادامه داد: در آموزش و پرورش و مدارس بستر خوبی برای ارائه آموزش‌های حوزه سلامت وجود دارد که طرح سفیران سلامت به صورت ویژه به قشر دانش‌آموز توجه دارد.

مصری تصریح کرد: در حوزه سلامت نیاز به همکاری با نهادهای مختلف داریم چراکه سلامت جسمی و روانی افراد وابسته به سلامت نفس و سلامت معنوی آن‌هاست و ما باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.

وی اخلاق حرفه‌ای را یکی از عوامل موثر در بهبود وضعیت سلامت دانست و افزود: انعطاف نداشتن کادر درمان و حتی مددجویان به عنوان دشمن سلامت مردم قلمداد می‌شود و ما باید اخلاق حرفه‌ای را در پرسنل خود توسعه و فرهنگ سلامت را در مردم ارتقا بخشیم و این باعث ارتقای سطح سلامت در جامعه خواهد شد.

مصری گفت:  یکی از چالش‌های بشریت دستیابی به انرژی ها پاک است که کشورها در پیمان‌های ملی و بین‌المللی به آن بسیار توجه دارند. پیگیری این موضوع و جلوگیری از افزایش آلاینده‌ها به عنوان یکی از عوامل موثر در نظام سلامت کشور را وظیفه خود می‌دانیم و دستیابی به انرژی‌های پاک در حوزه سلامت دنبال می‌شود.

مصری مدیریت حوادث طبیعی و غیرطبیعی را از دیگر عوامل موثر در حوزه سلامت دانست و عنوان کرد: کشور ما کشوری حادثه خیز است و ما باید در موضوعات آب، خاک و محیط زیست برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم را برای مقابله هرچه بهتر داشته باشیم و بر این اصرار داریم تا با همکاری دستگاه‌های مختلف آموزش‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرد تا بتوانیم مقابل حوادث بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی عنوان کرد: اهتمام وزارت بهداشت به حوزه‌های سلامت خانواده و جمعیت به خوبی قابل مشاهده است چراکه خانواده یک رکن مهم و تاثیرگذار در نظام سلامت است و باید برنامه‌های اساسی در حوزه خانواده تدوین شود.

مصری گفت: توجه به جوانی جمعیت که یکی از جنبه‌های توسعه پایدار در هر کشور قلمداد می‌شود متاسفانه در سال‌های اخیر مغفول مانده و باید با ایجاد قرارگاه جوانی جمعیت در استان قم برای بهبود این شرایط قدم ویژه‌ای را برداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به طرح‌های در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: بیمارستان خاتم در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی شده تا سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد و بیمارستان نور نیز تا نیمه اول سال ۱۴۰۲ به مرحله تجهیز خواهد رسید.

وی ادامه داد: با اتمام این ۲ بیمارستان سرانه تخت‌های بیمارستانی قم از ۱.۷ به ۲.۷ می‌رسد و تعداد تخت‌های بیمارستانی قم از ۲ هزار و ۵۸ تخت به چهار هزار و ۵۰۰ تخت افزایش می‌یابد.

مصری درباره سرخک گفت: این بیماری یک تهدید جدی است و تاکنون دو مورد مثبت شناسایی شده است و گروه های پرخطر نیز شناسایی شده و برای واکسن آنها اقدام شده است.

وی بیان داشت: تاکنون ۶ هزار دُز واکسن سرخک در استان تزریق شده و توصیه می‌کنیم افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند نسبت به تزریق واکسن سرخک اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ به سئوالی درمورد وضعیت کرونایی استان و عدم تغییر وضعیت از زرد به آبی با وجود کاهش مرگ و میر بیماران، گفت: عادی انگاری، پایین بودن ۱۰ تا ۱۵ درصدی تزریق واکسن در این استان نسبت به میانگین کشوری، قرار گرفتن قم در مسیر مواصلاتی و ورود زائران به مناسبت‌های مختلف از جمله نیمه شعبان، تعطیلات عید نوروز، عید فطر و برگزاری چند مراسم ترحیم باعث شده وضعیت کرونایی این استان از ۲۸ اسفندماه پارسال تاکنون زرد بماند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر بیماری‌هایی از جمله اسهال در کودکان و تست‌های پی سی آر منفی نیز جزو آمار کرونا در نظر گرفته شده‌است که با اصلاح این روند، امیدواریم در هفته آینده رنگ کرونایی قم تغییر نماید.

مصری با تاکید بر این‌که باید جلسات اقناع‌سازی برای پیشگیری از واکسن هراسی افزایش یابد، تصریح کرد: با وجود این‌که درقم یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار نفر جمعیت ساکن هستند، تاکنون یک‌میلیون و ۸۵۰ هزار دوز واکسن کرونا تزریق شده که آمار پایینی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر مسئول پایگاه خبری قم گویا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


Verified by MonsterInsights