- نویسنده : مدیر مسئول
- 28 اردیبهشت 1400
- کد خبر 4436
- 272 بازدید
- دیدگاهها برای علی اعلم الهدی: چرا باید مسئله ترافیک را جدی گرفت ؟ بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
بر هیچ یک از هموطنان پوشیده نیست که معضل ترافیک سالیان سال است که بلای جان خیابانهای شهری کشور ماست و البته اقدامات مدیریتی مطلوبی برای جلوگیری یا حداقل کاهش آن، صورت گرفته است.
گفتنیست مسئولان همواره تلاش کردهاند اما اغلب با طرحهای موقت و محدود و بصورت طرحهای نیمه کاره و یا رها شده بوده و یا بطور جامع و کامل مورد اقدام قرار نگرفته است.
عدم رعایت قوانین رانندگی، ناکارآمدی متوالی سیستم مدیریت کنترل ترافیک، کیفیت نامناسب راههای درون شهری و خیابانهای محلی، خرابیهای علائم راهنمایی و رانندگی از دیگر دلایل ایجاد انبوه ترافیک است.
همه ساله با بازگشایی مدارس، میزان ترافیک در کلانشهرهای کشور حتی به چند برابر رسیده بود، اما با ظهور ویروس کرونا از اواخر سال ۹۸ تاکنون و با وجود عدم فعالیت مدارس و دانشگاهها بصورت حضوری، آنچنان تأثیری بر کاهش ترافیک نگذاشته است.
و اما راهکارها چیست ؟
سرمایه گذاریهای شهرداری که عمدتاً به اتمام نمیرسند باید تا حدودی کاهش یابند و یا حتی متوقف گردند و فضاهای عمومی بیشتری که مخل حفظ محیط زیست و محل سکونت شهروندان نباشد، برای پارک کردن خوردوها مهیا شود.
ساخت پارکینگهای عمومی در خیابانهای بزرگ و پر تردد باید در دستور کار شهرداری ها قرار گیرد.
کم کردن استفاده از خودروهای تک سرنشین و حذف خودروهای فرسوده که در کاهش آلودگی هوا نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت در این حوزه اثربخش است.
هوشمندسازی کارهای اداری و بانکی از طریق فضای مجازی که خوشبختانه در سالهای اخیر همگان تلاش خود را در این حوزه کردهاند بسیار مفید خواهد بود و بعنوان مثال فروشگاههای اینترنتی و پشتیبانی بانکها که سبب افزایش تردد است.
و بسیار موارد دیگر که بهتر است کارشناسان و صاحبنظران در شورای ششم تدابیری جدید با تحقیق جهت رفع این معضل ترتیب دهند.
https://qomgoya.ir/?p=4436