گروه : اخبار اجتماعی و فرهنگی / اخبار استان
- نویسنده : مدیر مسئول
- 19 خرداد 1400
- کد خبر 4605
- 324 بازدید
- دیدگاهها برای شورای شهر زبان گویای مطالبه مردمی از نهادها و دستگاههای مسئول است بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
مهدی جنتی نامزد ششمین دوره انتخابات شهر و روستای استان قم در گزارشی ضمن تبیین بیوگرافی و دلایل ورود خود به شورای شهر راهبردها و راه کارهایی را برای پیشبرد اهداف شورا بیان کرد و اظهار داشت: اینجانب مهدی جنتی متولد ۱۳۶۰، چهل ساله و ساکن شهر قم و منطقه پردیسان و دارای یک واحد آپارتمان و یک خودروی شخصی هستم که البته با توجه به اشتغال در آموزش و پرورش ناحیه چهار قم حدود ۸ میلیون در ماه نیز درآمد ثابت دارم.
این کاندید شورای شهر در مورد سوابق مدیریتی، علمی ، اجتماعی و سیاسی خود تصریح کرد: بنده وابستگی به هیچ جناح سیاسی ندارم و اعتقاد دارم همه باید در مسیر حق و عدالت قدم برداریم و بهترین جایگاهی که برای هر مسئولی در این راستان متصور است خدمت رسانی به خلق خداست که طبق آیه شریفه «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»، پس بهترین کار خدمت جهادی و تحول آوفرین و ولایت مدار در هر پست و مقامی است.
وی معاونت سازمان دانش آموزی استان قم، سرپرست خبرگزاری پانا استان قم، مشاور جوان مدیر کل آموزش و پرورش قم، معاون پرورشی مدارس ناحیه یک، کارمند آموزش و پرورش، مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری قم گویا (qomgoya.ir) و تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه اراک و کارشناسی ارشد رشته تاریخ تمدن در دانشگاه قم را از سوابق مدیریتی، تحصیلی و اجرایی خود بر شمرد.
کاندیدای جوان تصدی شورای شهر قم بیان کرد: شورای شهر زبان گویای مطالبه مردمی از نهادها و دستگاههای مسئول است که با قدرت گرفتن این زبان گویا ان شاء الله مشکلات شهر قم حل خواهد شد. که البته این مهم با تغییر رویکرد فشل، پیر، خسته و فرتوت مدیریتی به مدیریت جوان، ولایی، و جهادی و کارا به سرانجام خواهد رسید.
جنتی استفاده از ظرفیت نخبگان، دانش آموزان و فرهنگیان، بانوان و فرهیختگان را برای شناسایی چالشهای اجتماعی ضروری داست و تصریح کرد: با توجه به قرارگیری در عصر تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات نمیشود به روش سنتی میلیونها نفر از مردم را مدیریت کرد و به داد همه رسید مگر اینکه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و مکانیزه کردن خدمات با راندمان و کارایی بالا به خدمت رسانی مشغول شد.
وی با اشاره به عملکرد نسبتاً خوب شورای شهر حاضر در مقایسه با شورای قبلی، اقدامات مغفول مانده دیگری را نیز یادآوری کرد و بیان کرد: مطابه گری از شهرداری همه مناطق و نواحی قم و همچنین سایر دستگاههای ذیربط میتوان جایگاه شورای شهر را تقویت کند.
جنتی با اشاره به پیش بینی حضور حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ تزریق انرژی جوان انقلابی با انگیزه، همراه با هم افزایی بین دستگاهی را کلید واژه حل مشکل جوانان برای معضلات فرهنگی و اشتغال دانست و با اشاره به وجود مشکلاتی در خصوص مترو، منوریل، فرودگاه تأکید کرد: راه علاج مشکل منوریل، مترو و … واگذاری منصفانه آن به بخش خصوصی است.
مدیر کانون فرهنگی تربیتی شهید آیت الله سعیدی با بیان اینکه برای حل مشکل آلودگی هوا علاوه بر اصلاح وضعیت ترافیکی فرهنگ استفاده از وسایل عمومی و حمایت از آن بهترین راهکار است افزود: تسریع در روند حمایت از تعویض خودروهای فرسوده و رسیدگی به وضعیت آلودگیهایی که دستگاههای موتور سیکلت در شهر قم ایجاد میکنند گامی مؤثر در خصوص کاهش آلودگی هواست.
وی با اشاره به عمومی شدن استفاده از گوشیهای هوشمند توسط آحاد جامعه ضرورت هوشمند شدن شهر را اجتناب ناپذیر خواند و گفت: باید همه مردم حس کنند که میتوانند از طریق گوشی هوشمند خود خدمات و امکانات شهری را به صورت آنلاین و ضابطه مند دریافت کنند.
جنتی با اشاره به انگیزه کاندید شد خود در شورای شهر با توجه به آشنایی از ضوابط و قوانین و مسئولیتهای شورای شهر نظیر دارا بودن ۳۴ ماده ۹ تبصره در آئین نامه آن: حضور مستقل خود بدون قراگیری در هیچ لیست یا گروهی را ناشی از انگیزه والای خدمت بدون نیاز به جانبداری فرمایشی و سهم خواهی از هیچ جناح و فرقهای دانست و خاطر نشان کرد: ولایت، جوان گرایی و تحول شعاری است که به واسطه آن میتوان جلوی بسیاری از رانتها و مشکلات را گرفت و این کار یعنی حل مشکلات مردم خصوصاً مناطق محروم با شناسایی دقیق، فنی، و اصولی و همچنین حل مرحله به مرحله آن به صورت جهادی امکان پذر است.
https://qomgoya.ir/?p=4605