گروه : اخبار استان
- نویسنده : مدیر مسئول
- 14 بهمن 1400
- کد خبر 8689
- 198 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش قم گویا، علیرضا رشیدنژاد در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژههای عمرانی شهرداری قم، اظهار داشت: پروژه شهیدان صادقی با اعتباری بیش از ۲٠ میلیارد تومان تکمیلشده و سعی بر این است که اگر شرایط مناسب باشد طی دو هفته آینده افتتاح شود.
به گفته وی، پروژه شهیدان صادقی سومین راه شریانی درجه یک شهری است که تأثیر بسیاری در راستای کاهش بار ترافیکی خیابان ۱۹ دی، بلوار ۱۵ خرداد و منطقه ۷۲ تن خواهد داشت.
معاون امور زیربنایی منطقه یک شهرداری قم ادامه داد: بیش از ۸٠ میلیارد تومان بودجه عمرانی صرف انجام پروژههای متنوع در منطقه یک قم ازجمله احداث معبر در بلوار شهیدان صادقی، بلوار شهیدان برقعی حدفاصل خیابان انقلاب و خیابان طالقانی، احداث بوستانهای متعدد و… شده است.
وی با اشاره به توزیع آسفالت در سطح معابر منطقه در سال جاری مطرح کرد: بیش از ۲۱۵ هزار مترمربع روکش آسفالت به ارزش حدود ۲۵ میلیارد تومان با هدف بهبود عبور و مرور شهروندان قم در سال جاری انجامشده است.
رشیدنژاد با بیان اینکه بحث تملک زمینهای پروژه شهیدان برقعی از سال ۱۳۹۶ بهصورت جدی مورد پیگیری قرار گرفت و عملیات عمرانی آن ضمن رفع مشکلات تملک و نخالهبرداری در سال ۱۳۹۹ انجام شد گفت: این طرح در سال ۱۴٠٠ بیش از ۹۷ درصد پیشرفت داشته و اکنون کارهای نهایی آن در حال انجام است که پیشبینی میشود طی چند روز آینده پروژه تکمیل شود و در اختیار شهروندان قرار گیرد.
وی عنوان کرد: برای تکمیل پروژه شهیدان برقعی حدود ۱۳٠ ملک تملک شد که مشکلات فراوانی ازجمله گذر سفیدآب و مسجد امام زینالعابدین(ع) در این زمینه وجود داشت.
معاون امور زیربنایی شهرداری منطقه یک قم اضافه کرد: ۷۲۰ متر طول و ۳٠متر عرض پروژه شهیدان برقعی است که بیش از ۱۵ میلیارد تومان بودجه عمرانی به جز بحث هزینههای تملک به آن اختصاص دادهشده است.
وی با تأکید بر اینکه به جز مشکلات تملک زمینهای پروژه شهیدان برقعی، مشکلات دیگری در زمینه تأسیسات قبلی این محدوده نیز وجود داشت که بهمنظور رفع آن برای اصلاح و توسعه شبکه اقدام شد، افزود: پروژه شهیدان برقعی از ۵۰ سال قبل تعریفشده بوده است و اجرای آن در زمان فعلی رقم خورده و تلاش بر این است که بهزودی به شهروندان تحویل داده شود.
رشیدنژاد یکی از مشکلات مهم منطقه یک را کمبود فضای سبز دانست و در این خصوص مطرح کرد: کمبود بوستان در این منطقه به دلیل کمبود فضا است، چراکه زمین خالی در اختیار شهرداری قرار ندارد در حالی که برای احداث یک بوستان حداقل نیاز به ۵٠٠ متر زمین است.
وی اذعان کرد: با توجه به اینکه خانههای این منطقه اغلب متراژهای بسیاری کمی در حد ۵٠ متر دارند برای احداث یک بوستان باید حداقل ۲٠ خانه خریداری شود که این مسئله موجب میشود در بحث تملک زمینها سخت به نتیجه دست یافت.
https://qomgoya.ir/?p=8689