گروه : اخبار استان
- نویسنده : مدیر مسئول
- 19 اردیبهشت 1401
- کد خبر 10384
- 227 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۷۹ جهاد سازندگی منحل و نیروهای جهادی آن در نظام اداری هضم شدند، گفت: با توجه به خلأ به وجود آمده مقام معظم رهبری دستور راه اندازی بسیج سازندگی را صادر کرده و ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به فرمان ایشان بسیج سازندگی تأسیس شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: بسیج سازندگی در ابتدا تربیت و شناسایی نیروی انسانی مجرب و انقلابی را دنبال کرد اما مأموریت محرومیتزدایی به این ارگان سپرده نشد و بودجه این مأموریت به ادارات مختلف داده شد.
وی با بیان اینکه در ابتدای شکل گیری بسیج سازندگی ۴۹ گروه جهادی خود جوش در کشور وجود داشت، گفت: ما امروز ۴۲ هزار گروه جهادی داریم و از معدود مجموعههایی هستیم که در بیانیه گام دوم انقلاب از آن به عنوان دستاورد معنوی جمهوری اسلامی یاد شده است.
زهرایی با بیان اینکه معنویت گروههای جهادی برای ما مهم است، افزود: انسانهایی که پای کار انقلاب هستند و همه جا در مشکلات حضور دارند میتوانند تأثیر بسزایی در پیشبرد اهداف نظام داشته باشند.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی در سال ۱۳۸۶ طی مصوبه مجلس یک دستگاه اجرایی شد، گفت: از این رو با دستگاه های مختلف ارتباط گرفتیم ولی چون ادارات ملزم به همکاری با بسیج سازندگی نشده بودند در برخی دولت ها همکاری زیادی با دستگاه های دولتی داشتیم و در برخی دولت ها همکاری به حداقل میرسید که برای مثال در دولت قبل کمترین همکاری را داشتیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه در کارهای جهادی مشارکت مردم برای ما اصل است، افزود: رویکرد ما مردمی کردن امور است و در واقع ما حلقه میانی بین امام امت و مردم هستیم و سعی میکنیم مردم را با عمل خود به اسلام دعوت کنیم.
وی افزود: امسال در روز بسیج سازندگی رزمایش جهادگران فاطمی را در سراسر کشور داشتیم و ۱۴ هزار گروه جهادی در این رزمایش شرکت کردند و هر استان یک مراسم مرکزی برگزار کرد و در قالب این رزمایش ۱۵۳ هزار نفر از این جهادگران در ۱۰ روز به خدمت رسانی می پردازند.
زهرایی ادامه داد: دورنمایی که ما برای بسیج سازندگی تعریف کردیم این است که همانطور که جبهه مقاومت جبهه جهانی شده است بسیج سازندگی هم باید در خدمت به مردم جهانی شود بنابراین ما راه طولانی را در پیش داریم.
https://qomgoya.ir/?p=10384