گروه : اخبار سلامتی
- نویسنده : مدیر مسئول
- 20 بهمن 1400
- کد خبر 8844
- 236 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش قم گویا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بیماری کرونا و چرخه سویه امیکرون در استان اظهار کرد: آمار بستریهای جدید تا هفته منتهی به ۱۵ بهمنماه با روند افزایشی روبرو بوده است و بستریهای موجود ما هم روند افزایشی داشته است.
وی در بخش دیگری از گزارش هفتگی خود در ارتباط با وضعیت استان عنوان کرد: از هفت هزار و ۴۰۰ تست اکنون به ۱۱ هزار و ۲۰۰ تست رسیدیم و در مراکز ۹ گانه منتخب هشت هزار و ۴۰۰ تست و در بخش خصوصی نیز یک هزار و ۸۰۰ تست انجام شده است و طی هفتههای گذشته پنج هزار و ۱۱۷ بیمار شناسایی شده است و به نظر میرسد با قله پیک پنجم در شرایط کنونی تفاوتی نداریم.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به وضعیت درگیری بالای قم با بیماری کرونا گفت: روند تستهای مثبت ۲۴ درصد افزایش یافته است و پیش بینی می شود طی هفته های آینده تستهای مثبت بیشتر شود؛ استان قم اکنون در حال نزدیک شدن به نوک قله پیک ششم قرار دارد و بیشتر محلات و مناطق استان در وضعیت قرمز قرار دارند و فقط چهار منطقه نارنجی در قم داریم.
محبی با اشاره به وضعیت درگیری روستاهای قم با ویروس کرونا بیان کرد: همه روستاهای قم درگیر بحران کرونا هستند و ۵۰ درصد تستها در کهک و شهرستان جعفرآباد مثبت است و اهالی بخش سلفچگان نیز درگیر بحران هستند؛ درگیری اومیکرون در بین دانش آموزان شدت یافته است و تعطیلیها میتواند در کاهش روند بیماری تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی افزود: در قالب این طرح چهار هزار تست و آزمایش کووید ۱۹ صورت گرفته و با هدف نظارت و حفظ سلامت مردم سه هزار و ۴۰۰ مورد بازدید انجام شده و بر همین اساس ۶۱۶ مورد اخطار داده شده و ۱۱ مرکز هم پلمپ شده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت واکسیناسیون در استان بیان کرد: با وجود اینکه زیرساخت خوبی در زمینه واکسیناسیون داریم اما قم در وضعیت نامطلوبی قرار دارد در زمینه تزریق دوز اول و دوم و سوم فاصله زیادی داریم حتی از استانهایی که کمترین زیرساخت درمانی را دارند، از شهرهای کوچک هم پایین تر هستیم و در این راستا نیاز به اطلاع رسانی و اقناع سازی بیشتری داریم.
محبی عنوان کرد: بالاترین پوشش واکسیناسیون دز اول مربوط به تهران است و در قم این آمار به ۷۷٫۳ درصد رسیده است؛ در مورد تزریق دز دوم نیز آمار قم ۶۲٫۳ درصد و در مورد تزریق دوز سوم آمار قم ۱۵٫۳ درصد است.
وی از استاندار و ستاد استانی مقابله با کرونا درخواست کرد که اطلاع رسانی گسترده در امر پیشگیری از بیماری کرونا، الزام به زدن ماسک و همچنین نظارت بر حمل و نقل عمومی و غیر حضوری شدن آموزش مراکز عالی و حوزهها و تمدید تعطیلی مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی را در دستور کار قرار دهند.
محبی در پایان سخنان خود بر فراهم کردن زمینه دورکاری پرسنلی که بیماری زمینهایی دارند یا باردار هستند، تاکید کرد.
https://qomgoya.ir/?p=8844