×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

سید محمدرضا حسینی علی آباد با اشاره به اینکه تحقیق و پژوهش از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار ا‌ست اظهار کرد: پیشرفت و ترقی در هر کشور به واسطه ی تحقیق و پژوهش پدید می آید.
وی گفت: با توجه به جایگاه پژوهش و فناوری، شورای فرهنگ عمومی کشور، ۲۵ آذر ماه را به این نام اختصاص داد و وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز از سال ۱۳۷۹ خورشیدی هفته آخر آذر را به نام هفته پژوهش نام‌گذاری نمود که از سال ۱۳۸۴ خورشیدی به عنوان هفته پژوهش و فناوری تغییر نام یافت.
رئیس این جشنواره گفت: با توجه به اهمیت هفته پژوهش و فناوری از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ آذر ماه هر سال و نظر به اهمیت پژوهش و تحقیق پژوهشگران و محققان، شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی طی فراخوان، ۱۵ پژوهشگر برتر را بر اساس دستورالعمل ۲۲مین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور، انتخاب و تندیس، حکم پژوهشگر برتر و تقدیرنامه به این عزیزان تقدیم می کند.
حسینی علی آباد با بیان اینکه هر سال این فراخوان از ۳۰ شهریور ماه آغاز می گردد و تا ۱ آذر ماه همان سال پذیرای دریافت رزومه علمی پژوهشگران، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان فرهیخته می باشد، تصریح کرد: به دلیل شرایط کرونایی، این جشنواره در دوره نخست به صورت مجازی برگزار می گردد. و علاقه مندان می توانند رزومه علمی خود را به آدرس confnashr.ir ارسال نمایند.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره به مناسبت روز پژوهش ۲۵ آذر ماه برگزار و از پژوهشگران برتر تجلیل می گردد خاطر نشان کرد: شرکت در این فراخوان کاملا رایگان است و تمام دانشجویان و دانش آموختگان تمامی رشته های تحصیلی و در تمامی مقاطع تحصیلی می توانند در این رویداد بزرگ شرکت نمایند و هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.
حسینی علی آباد ادامه داد: ۶ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی (دانشجو و دانش آموخته) می باشد. همچنین ۵ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی ارشد (دانشجو و دانش آموخته) می باشد و ۴ تندیس نیز متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک دکتری تخصصی و دانشجویان این مقطع است.
سمیه صائب نیا دبیر علمی این جشنواره نیز در ادامه بیان کرد: لازمه نیل به اهداف توسعه ملی در سطوح بالا برخورداری از دانش و تکنولوژی پیشرفته است‌ که‌ تنها در سایه انجام پژوهش‌های‌ بنیادی‌، کاربردی و توسعه‌ای کسب می‌شود. تجارب جوامع پیشرفته و کـشورهایی کـه در سـال‌های گذشته پدیده عقب‌ماندگی را پشت سر گذاشته‌اند، گواهی بر این واقعیت‌ است‌.در واقع حل‌ ‌مشکلات‌ و رفع نیازهای توسعه علمی بیشتر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه به وسیله دانشگاه‌ها و در سایه انجام پژوهـش‌های علمی و نوآوری‌های اساتید و پژوهشگران دانشگاهی صورت پذیرفته است.
وی در خاتمه تصریح کرد: امید است این جشنواره بتواند فرصت تعامل و تبادل دانش میان پژوهشگران در عرصه آموزش و دانشگاه را فراهم نماید. همچنین ایجاد انگیزه، شور و اشتیاق میان دانشجویان برای حرکت به سمت پژوهش و فناوری را موجب گردد و مدعی باشیم که این جشنواره فرصت خوبی برای ایجاد انگیزه بین پژوهشگران و از همه مهتر این پژوهش های انجام گرفته موجبات حل‌ ‌مشکلات‌ و رفع نیازهای توسعه علمی است. و با برگزاری هر چه باشکوه تر این جشنواره گامی هر چند کوچک در آبادانی کشور عزیزمان ایران برداریم.


Verified by MonsterInsights