×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش ستاد خبری نخستین جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان، سید حسین فدایی‌حسین به ظرفیت تئاتر خیابانی اشاره کرد و گفت: این گونه از نمایش نیازی به سالن و نور و دکور ندارد و گروه‌های هنری بدون امکانات خاصی می‌توانند نمایش خود را اجرا کنند که یک مزیت مهم به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی که برای حضور مخاطب در سالن نمایش محدودیت وجود دارد، امکان خوبی برای گروه‌های نمایش‌های خیابانی فراهم شده تا با رعایت فاصله‌گذاری بتوانند نمایش خود را در سطح شهر اجرا کنند.
عضو هیئت داوران جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان یادآور شد: باید خیلی قبل‌تر از ظرفیت تئاتر خیابانی در قم استفاده می‌شد اما حالا که از این ظرفیت برای برگزاری رویداد تئاتر افلاکیان با موضوع دفاع مقدس بهره‌گیری شده است، جای قدردانی از برگزارکنندگان دارد.
وی با تأکید بر اینکه تئاتر خیابانی را نباید منحصر به یک موضوع خاص کرد، افزود: هر زمان که امکان اجرای نمایش در فضای باز وجود داشته باشد، می‌توان نمایش‌هایی متناسب با مناسبت‌ها تولید کرد و اجرای خیابانی داشت.
عضو هیئت داوران جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان بر لزوم تشکیل دبیرخانه تئاتر خیابانی در استان قم تأکید کرد و گفت: این دبیرخانه می‌تواند در مناسبت‌های مختلف، جشنواره‌هایی را در موضوعات گوناگون برگزار کند و از این طریق، توجه به تئاتر خیابانی استمرار داشته باشد.
فدایی‌حسین با اشاره به اجرای شش گروه منتخب جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان، گفت: با توجه به اینکه قم شهر مستعدی در هنرهای نمایشی محسوب می‌شود، بنده انتظار داشتم تعداد آثار بیشتری به جشنواره راه پیدا می‌کرد با اینکه محدودیت‌هایی در انتخاب آثار وجود داشت.
وی افزود: بیشتر آثار جشنواره جای کار بیشتری داشت و از کیفیت لازم برخوردار نبود که باید با یک برنامه‌ریزی بلندمدت، شرایط را برای ارتقای کیفی گروه‌های نمایشی فراهم کرد.
عضو هیئت داوران جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان تصریح کرد: بیشتر نمایش‌های منتخب از نظر نمایشنامه ضعف اساسی داشتند و اگر بعضی اجراها نتوانست انتظار داوران را برآورده کند به دلیل ضعف جدی در نمایشنامه‌ بود.
فدایی‌حسین با بیان اینکه ظرفیت فراوانی برای نگارش متن قوی به لحاظ موضوعی وجود دارد، گفت: در قم نویسنده‌های توانمندی فعالیت دارند که اگر حمایت شوند، می‌توانند نمایشنامه با موضوع شهدای قم بنویسند و آثار بومی بیشتری خلق کنند.
وی افزود: پیشنهاد می‌کنم برای سال آینده، ابتدا گروه‌ها شناسایی شوند و متون نمایشی در اختیار آنها قرار گیرد و کلاس‌های آموزشی نیز برای آنان برگزار شود.
عضو هیئت داوران جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان با تأکید بر اینکه برگزاری جشنواره باید همراه با آموزش باشد، گفت: تنها مسئله‌ای که باعث پیشرفت می شود، رقابت در عین آموزش است؛ باید در قالب برگزاری نشست‌های نقد و بررسی، گروه‌ها نسبت‌به نقاط ضعف و قوت خود آگاه شوند.
فدایی‌حسین با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی افلاکیان، تأکید کرد: صحبت‌های بنده ممکن است انتقادی باشد اما ناامید کننده نیست، نقدهای بنده از سر دلسوزی و برای تقویت کیفیت آثار تولیدی است تا ان‌شاءالله در دوره‌های بعد شاهد تولید آثار فاخری با موضوع ایثار و شهادت باشیم.


Verified by MonsterInsights