×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 28 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر

به گزارش خبرنگار قم گویا، مهدی رفیعی محمدی در کنفرانس خبری که به‌صورت مجازی برگزار شد از اجرای طرح تشدید و کنترل فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز و ماه رمضان خبرداد و اظهار کرد: این طرح از ۱۴ اسفندماه سال جاری در قم آغاز شده و تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال آینده به مدت ۲ ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در این طرح اکیپ‌های دامپزشکی در سطح استان از جمله شهرستان‌های قم، کهک و جعفریه فعال هستند، تصریح کرد: هشت اکیپ سیار در روزهای تعطیل و غیرتعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب  در محل‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت بهداشتی دارند و ۲ تیم نظارتی در سطح اداره کل و شهرستان قم نیز بر فعالیت این اکیپ‌ها نظارت دارند.

رفیعی محمدی از حضور ۱۷ نفر از پرسنل بهداشتی و دامپزشکی در این تیم‌های نظارتی خبرداد و گفت: در این مدت مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی به‌ویژه در رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها، مراکز طبخ غذا، کشتارگاه‌های دام، طیور، سردخانه‌ها و خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت خواهند بود.

رفیعی با اشاره به اجرای گشت‌های مشترک با کارشناسان تعزیرات و سازمان صنعت ، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند گزارش تخلفات را با شماره‌های اداره‌کل دامپزشکی قم ۳۶۱۲۳۴۵۶ و اداره دامپزشکی شهرستان قم ۳۶۶۴۲۷۸۹ و ۳۶۶۴۲۷۹۰ در میان بگذارند.

به گفته وی، همچنین صدور گواهی حمل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، تایید و کنترل و تخلیه فرآورده‌ها و همچنین نظارت بر خودروها در طول شبانه‌روز به‌صورت مرتب در قالب تیم‌های نظارتی انجام می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر مسئول پایگاه خبری قم گویا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


Verified by MonsterInsights