×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

قم گویا – رئیس پلیس فتا استان قم گفت: متاسفانه با توجه به هشدارهای فراوان در خصوص کلاهبرداری‌های تلفنی هنوز شاهد هستیم که برخی شهروندان به راحتی فریب تماس‌های تلفنی مجرمان سایبری را خورده و برای دریافت جایزه پای عابر بانک‌ها رفته و به جای دریافت جایزه به حساب مجرمان سایبری پول واریز می‌کنند.
سرهنگ “علی موالی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با بیان اینکه تماس تلفنی با watsapp شگرد دیگر مجرمان سایبری برای کشاندن شهروند به پای عابر بانک‌هاست، گفت: مجرمان سایبری در پی تماس از طریق whatsapp با شهروندان و اعلام اینکه شما در مسابقه رادیویی برنده فلان مبلغ شده‌اید برای دریافت جایزه خود راهنمایی‌های کارشناس ما را انجام دهید، شهروندان را فریب می‌دهند.
وی افزود: کلاهبرداران با اعلام اینکه وزیر ارتباطات و یا افراد سرشناس در استودیو حضور دارد و با تقلید صدا و اعلام برنده شدن مخاطب، با ترفندهای ماهرانه افراد را به پای عابربانک کشانده و اطلاعات همراه بانک را دریافت کرده و به بهانه اینکه پیامی حاوی کد ثبت نام برای شما ارسال خواهد شد، از شهروندان می‌خواهند کد ارسالی را به آنها اعلام کنند غافل از اینکه کد ارسالی رمز پویا بانکی شهروندان است و با داشتن این کد به راحتی از حساب بانکی فرد را خالی می‌کنند.
سرهنگ موالی تأکید کرد: در اجرای مسابقات زنده رادیوئی و تلویزیونی اولویت تماس با متقاضیانی است که ثبت نام کردهاند و ارتباط با این افراد نیز از خطوط تلفن ثابت شهری انجام خواهد شد.
رئیس پلیس فتا استان قم عنوان کرد: در صورت تماس‌های مشکوک در watsapp از جواب دادن به آنها خودداری کنید زیرا این افراد به قدری زیرک هستند که با ترفند‌های ماهرانه شما را در دام می‌اندازند.
سرهنگ موالی یادآور شد: این مجرمان معمولا اطلاعات شخصی و هویتی و اطلاعات بانکی نظیر شماره کارت‌های شما را از قبل جمع‌آوری و ادعا دارند سامانه‌ای در اختیار دارند که تمامی اطلاعت شما را می‌توانند ببینند و از این روش اعتماد افراد را جلب می‌کنند.
وی گفت: مجرمان سایبری ابتدا اطلاعات همراه بانک را از شما گرفته و با روش اینکه تماس watsapp را قطع نکنید و پای عابر بانک بروید، شما را ترغیب می‌کند تا مبالغی که در کارت‌های دیگرتان موجود است، آنها را در یک کارت تجمیع کرده و حتی مبالغی را برای جلب اعتماد، به آن حساب واریز می‌کنند.
سرهنگ موالی تصریح کرد: کلاهبرداران پس از وارد شدن به همراه بانک ابتدا رمز عبور را تغییر می‌دهند که نتوانید به حساب کاربری دسترسی داشته باشید، به این ترتیب به راحتی حساب را تخلیه می‌کنند. این افراد ساعات پایان شب را برای کلاهبرداری انتخاب می‌کنند تا با خیال آسوده کار خود را انجام دهند.
وی افزود: مجرمان سایبری در این نوع کلاهبرداری‌ها فقط‌‌ و فقط با همکاری خود مالباخته موفق می‌شوند، کافی‌است این زنجیره را قطع کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار این افراد قرار ندهید، در این صورت کلاهبردار در انجام عمل مجرمانه خود ناکام خواهد ماند.
رئیس پلیس فتا استان خاطر نشان کرد: هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر مسئول پایگاه خبری قم گویا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


Verified by MonsterInsights