- نویسنده : مدیر مسئول
- 06 اردیبهشت 1399
- کد خبر 1251
- 265 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
قم گویا – معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم گفت: احداث آرامستان جدید از سال ۹۴ در دستور کار قرار گرفت و مسائل مربوط به دسترسی و مطالعات اجتماعی در آن انجام گرفته است و تثبیت و تصویب اجرای کمربندی جدید قم و احداث این آرامستان هیچ خللی را در طرحهای توسعهای مسجد جمکران وارد نخواهد کرده و حتی به عنوان نقطه پایانی شهر قم شمرده خواهد شد.
محسن بهشتی با اشاره به احداث دو آرامستان جدید در قم، گفت: احداث آرامستان جدید از سال ۹۴ در دستور کار قرار گرفت و مسائل مربوط به دسترسی و مطالعات اجتماعی در آن انجام گرفته است و تثبیت و تصویب اجرای کمربندی جدید قم و احداث این آرامستان هیچ خللی را در طرحهای توسعهای مسجد جمکران وارد نخواهد کرده و حتی به عنوان نقطه پایانی شهر قم شمرده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم عنوان کرد: دو آرامستان بزرگ در شمال و جنوب شهر قم راهاندازی میشود و هزینه عرضه و تقاضا و حتی حق انتخاب خانوادههای فرد متوفی افزایش مییابد.
بهشت معصومه(س) ظرفیتی مهم برای دفن اموات در قم
بهشتی به ظرفیت آرامستان بهشت معصومه (س) اشاره کرده و گفت: این آرامستان از سال ۵۴ در ۱۰۰ هکتار در فاز نخست راهاندازی شد و امروز بخش مهمی از ظرفیت دفن متوفیان را تأمین کرده است و بحران کرونا سبب شد تا خانوادههای قمی برای دفن متوفیان خود در بهشت معصومه (س) رغبت بیشتری داشته باشند.
وی بیان کرد: دفن متوفیان غیر بومی در قم در مقایسه با سالهای گذشته کاهش یافته است و بیشتر افراد دفن شده در آرامستانهای قم را شهروندان قمی تشکیل میدهند.
https://qomgoya.ir/?p=1251