×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

فوری:

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Friday, 3 October , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
افزایش ۱۰۰ درصدی بورسیه در مؤسسه دارالاکرام / شرط معدل برای ادامه حمایت تحصیلی

منوچهر دهشیری، مدیر مؤسسه خیریه دارالاکرام در نشست خبری امروز (۳۰ شهریورماه) اظهار کرد: دارالاکرام به عنوان یک مؤسسه مردمی و خصوصی با مجوز وزارت کشور، هم‌اکنون دارای ۲۳ شعبه حضوری و چهار شعبه مجازی در سطح کشور است.

وی با اشاره به پذیرش و بورسیه بیش از ۹ هزار دانش‌آموز در سراسر کشور افزود: دانش‌آموزان معرفی‌شده از سوی کمیته امداد و بهزیستی بدون شرط معدل وارد مؤسسه می‌شوند، اما ادامه حمایت آن‌ها مشروط به کسب حداقل معدل است. به گفته وی، حداقل معدل برای مقطع ابتدایی ۱۹، متوسطه اول ۱۸، متوسطه دوم ۱۷ و دانشگاه ۱۶ تعیین شده است.

دهشیری با بیان اینکه میانگین بورسیه از ۴۵۵ هزار تومان آغاز و تا دو میلیون تومان ادامه دارد، تصریح کرد: سامانه «به مهربانی» به طور خودکار افزایش بورسیه را بر اساس ارتقای معدل ثبت می‌کند و حتی پیشرفت در حد یک صدم نمره نیز اثرگذار است.

مدیر مؤسسه دارالاکرام اضافه کرد: ۱۶۰ حامی در استان قم از ۶۵۰ دانش‌آموز پشتیبانی می‌کنند و تمامی مبالغ مستقیم به حساب دانش‌آموزان واریز می‌شود. او همچنین از برگزاری ماهانه ۲۸ تا ۴۰ کلاس فوق‌برنامه آنلاین و فعالیت ۴۸ مددکار خانم برای پیگیری وضعیت خانواده‌ها خبر داد

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر مسئول پایگاه خبری قم گویا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


Verified by MonsterInsights