- نویسنده : مدیر مسئول
- 29 فروردین 1400
- کد خبر 4005
- 263 بازدید
- دیدگاهها برای کارنامه شهرداری قم روی میز مطبوعات بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
سال ۹۹ علیرغم همه مشکلات اقتصادی و افزایشهای قیمتی، در حوزه پروژههای عمرانی برای شهر قم بسیار با اهمیت و تأثیرگذار بود، تا جایی که در سال گذشته ۸۸۹ پروژه در بخشهای مختلف به بهرهبرداری رسیده و در اختیار همشهریان قمی قرار گرفت.
پروژههای عمرانی در کنار زنده نگهداشتن کارگاه توسعهای شهر سبب ایجاد نشاطهای اجتماعی نیز میشود که در این زمینه عباس حلواییزاده در گفتوگو با خبرنگار شهرنیوز، در خصوص روند اجرای پروژههای عمرانی در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ اظهار داشت: سال ۹۹، سالی سخت به لحاظ شدت تحریمها و افزایش قیمتها بود و همین امر، مشکلاتی را در روند اجرای پروژههای عمرانی به وجود آورد و بسیاری از قراردادها با پیمانکاران دستخوش تغییرات زیادی شد.
وی ابراز کرد: اعلام شاخصهای تعدیل قراردادها، بعد از ۶ ماه با گذشت زمان حاصل میشد و باید ماه دیگر شاخص برنامهوبودجه این قرارداد ارائه شود، در واقع هر یک از پیمانها را راهبری کردیم تا کمترین پیمانها در این مدت فسخ شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان برخی از پروژهها تصریح کرد: در حوزه فضای سبز، عمرانی، فرهنگی، ترافیک، ساختمان اداری و … پروژههایی داشتیم که بهخوبی به سرانجام رسید.
تحقق ۱۰۰ درصدی تفریغ بودجه عمرانی
حلواییزاده عنوان کرد: در تفریق بودجه عمرانی، درخواست انعقاد پیمان را دادیم و طراحی و برآورد انجامشده و صورتجلسه آمده است، در مجموعه فنی بالغبر ۱۰۰ در صد تفریغ بودجه داشتیم که عملیاتی شد.
وی با اشاره به روند اجرای پروژههای عمرانی در قم بیان کرد: یکی از پروژههایی که سال ۹۹ در دست اقدام داشتیم، تقاطع سه سطحه ولیعصر(عج) توسط سازمان توسعه و عمران بود که پروژه وسیعی علیرغم تحریم به شمار میرفت و دهنهای بالغبر سی متر طول و در چندین نقطه، تکیهگاههای مخزنی داشت.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در این پروژه از مصالح و تجهیزات داخلی با تائیدیه کنترل کیفیت توسط آزمایشگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر استفاده شد، این پروژه عظیم تقاطع سه سطحه روی ایستگاه مترو، دارای محور مستقیم و رمپ جهتی بود که با توانمندی مهندسین بومی بهرهبرداری رسید.
وی با تأکید بر اینکه پیمان این تقاطع بالغبر ۴۶ میلیارد تومان بود که به همراه هزینههای تأسیساتی و بحث آزمایشگاه کنترل کیفی و مشاور بالغبر ۵۰ میلیارد تومان شد اظهار داشت: این پروژه در فهرست پروژههای سال ۹۶ قرار داشت و اگر امسال عملیاتی میشد چند برابر نیاز به هزینهکرد داشت.
حلواییزاده در خصوص ویژگیهای این طرح ادامه داد: با این پروژه، ظرفیت ترافیکی میدان افزایش و زمان سفر کاهش یافت و با تکمیل آن، اتصال رینگ سوم بلوار کبیری به کمربندی امام علی(ع) انجام شد.
وی گفت: پروژه دیگر تقاطع کنار گذر در خیابان کارگر بود که بالغبر ۲ میلیارد تومان هزینه دربرداشت که در روش اجرای آن نمیتوانستیم مسیر را مسدود کنیم، ازاینرو از سازههای پیشساخته استفاده شد و فقط درزمان تیرگذاری، محدودیت ترافیکی به جای انسداد ایجاد کردیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم درباره این پروژه توضیح داد: این طرح در منطقه ۳ و ۶ اتفاق افتاد و به کنارگذر اتصال یافت و حریم ریل از پاییندست و از سمت امامزاده ابراهیم(ع) وصل و این نقطه به کمربندی امام علی(ع) و منطقه سه اتصال یافت.
افتتاح پروژه شاخص باغ پرندگان
وی در مورد اتمام پروژه باغ پرندگان نیز یادآور شد: این پروژه عمرانی بسیار شاخص وسعت پهنه عملیات عمرانی۶ هکتار بود که طراحی در محل انجام شد و مسیرهای اصلی و پیادهرو احداث قفسهای ۸۰ و ۹۰ متری و کوچکتر و سوله حاره زیبا با متراژ ۲۳۰۰ متر و دهانه ۳۶ متر بهعنوان زیستگاه حارهای عملیاتی شد.
حلواییزاده تصریح کرد: ایجاد نمازخانه و سرویس بهداشتی و آب نمای جالب با اختلاف ارتفاع بین مخزن و آبشار بالغبر ۶۹ متر و مسیر کوهپایهای و احداث ساختمان اداری و انبار مواد غذایی و ساخت کلینیک از دیگر اقدامات در اجرای باغ پرندگان بود که همه این بخشها، تحویل بهرهبردار شد.
وی با بیان اینکه همچنین در سال قبل، پروژه بوستان حنانه در منطقه ۲ به بهرهبرداری رسید، عنوان کرد: ضمن اینکه ازجمله پروژههای مهم احداث پیادهراه انقلاب و آرامسازی هسته مرکزی و تکمیل رینگها بود که با اجرای آن میتوانیم بهطور اتوماتیک مقداری از بار ترافیکی را از هسته مرکزی شهر حذف کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه مسیرها و خطوط در قم، در گذشته شعاعی بود، اظهار داشت: برای خدمات باید از هر منطقهای به حرم میرفتیم، اما با احداث رینگهای ۲ و ۳ در شهر قم، کمکم به این سمت حرکت کردیم که آرامسازی اتفاق بیفتد، براین اساس سال قبل پیادهروسازی انقلاب و ارم انجام شد.
نقش پیاده راه انقلاب در آرامسازی هسته مرکزی شهر قم
وی در مورداجرای پروژه خیابان انقلاب گفت: پروژه خیابان انقلاب بسیار خاص بود، چون در این بافت، واحدهای تجاری و هتل و هتل آپارتمان زیاد بود که به این دلیل باید طرح بهگونهای باشد که زیرساختهای ۴۰ سال آینده دیده شود و متریال امکان تخریب و برداشت نبود و تأسیسات در راه و اصلاح شعب و جمعآوری تیرهای برق و پستهای متفاوت انجام و تمامی شبکهها، زیرزمینی اجرا و برای اجرای طرح، توسعه مبلمان و نیمکت و روشنایی اندیشیده شد.
حلوایی زاده عنوان کرد: در سال گذشته، پروژههای متعددی ازجمله بوستان زینالدین و محله ۱ و ۵ و ۷ و ۳ پردیسان، بوستان کوثر و سوله بحران منطقه ۸ را در دست اقدام داشتیم که به بهرهبرداری رساندیم.
https://qomgoya.ir/?p=4005