گروه : اخبار آموزش و پرورش
- نویسنده : مدیر مسئول
- 11 آبان 1404
- کد خبر 24533
- 15 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
در آستانه ماه مهر و همزمان با شور آغاز سال تحصیلی جدید، جمعی از خیرین نیکاندیش با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان قم و اداره کل اوقاف و امور خیریه، اقدام به اجرای طرحی حمایتی در مؤسسه دارالاکرام شعبه قم کردند.
در این طرح، تعداد ۷۵۰ بسته لوازمالتحریر، ۲۵۰ بسته گوشت و سبد معیشتی، ۲۰۰ جفت کفش و ۱۰۰ حواله لباس فرم مدرسه به اعضای مؤسسه اهدا شد. هدف از اجرای این برنامه، فراهمسازی شرایط بهتر برای تحصیل دانشآموزان و دانشجویان عضو و گسترش روحیهی امید، مهر و همبستگی اجتماعی بود.
فرآیند بستهبندی و توزیع اقلام با همکاری صمیمانهی همیاران داوطلب مؤسسه دارالاکرام قم در محل این مؤسسه انجام گرفت و فضایی سرشار از محبت، احترام و همدلی را رقم زد.
منوچهر دهشیری، مدیر مؤسسه دارالاکرام شعبه قم، در گفتوگویی با خبرنگار ما اظهار داشت:
«اعضای مؤسسه دارالاکرام ولینعمتان واقعی ما هستند. ما آنان را همچون فرزندان خود میدانیم و حفظ کرامت، عزتنفس و شأن این عزیزان در صدر تمام فعالیتهای مؤسسه قرار دارد. مهر امسال با مهر خیرین، نهادهای همراه و همیاران داوطلب رنگی از عشق و ایمان به خود گرفت.»
اختتامیهی این برنامه، روز پنجشنبه با حضور جمعی از اعضای شورای راهبردی مؤسسه، مدیر انجمن اولیاء اداره کل آموزش و پرورش استان قم و تعدادی از مددکاران در محل مؤسسه برگزار شد. در پایان این مراسم نیز، به ۱۰۰ نفر از دانشآموزان، لوازمالتحریر و کیف اهدا شد.
مؤسسه دارالاکرام با شعار «تحصیل حق همه کودکان است.» سالهاست با محوریت کرامت انسانی و عدالت آموزشی، در سراسر کشور به پشتیبانی مادی و معنوی از دانشآموزان و دانشجویان مستعد میپردازد و با تکیه بر همیاری خیرین، مسیر رشد و شکوفایی نسل جوان را هموار میسازد.
https://qomgoya.ir/?p=24533





