- نویسنده : مدیر مسئول
- 22 آذر 1401
- کد خبر 14603
- 192 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
مدیر دفتر انتشارات این مرکز، در گفت و گو با خبرنگاران، اولین برنامه را «جلسه تقدیر از پژوهشگران برتر» عنوان کرد و گفت: ان شاء الله روز چهارشنبه ۲۳ آذرماه، آیین بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری با موضوع «ضرورت تحوّل پژوهش در فقه های معاصر» از ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح در سالن فقاهت مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام با حضور علما، اساتید حوزه ودانشگاه و محقّقان و پژوهشگران برگزار خواهد شد.
مدیر اولین نمایشگاه تخصّصی پژوهش های فقهی معاصر، در ادامه، با اشاره به برنامه دیگر معاونت پژوهش مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام افزود: اولین نمایشگاه تخصّصی «پژوهش های فقهی معاصر» از روز جمعه ۲۵ آذر الی ۳۰ آذر از ساعت ۱۴ تا ۱۹ برگزار خواهد شد که روز آخر نمایشگاه یعنی ۳۰ آذر اختصاص به بازدید بانوان محقّق و پژوهشگر حوزوی و دانشگاهی دارد.
ایشان در ادامه، با اشاره به سابقه پژوهشی این مرکز، گفت: مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، قریب به دو دهه به تربیت محقّقان و پژوهشگران در عرصه فقه های معاصر از جمله فقه و سیاست، فقه و جامعه، فقه و فرهنگ، فقه و اقتصاد، فقه و حقوق بشر، فقه هنر و رسانه، فقه پزشکی، فقه معماری و شهرسازی و … پرداخته و آثار بسیار ارزشمندی تقدیم جامعه محققان و پژوهشگران و سازمان های تقنینی و پژوهشبنیان کرده است.
وی در بخش دیگری گفت: امسال بمناسبت هفته پژوهش، در این مرکز، میزبان مراکز و مؤسسات مهم و تخصصی فقهی حوزه علمیه هستیم تا در کنار هم و با تعامل یکدیگر بتوانیم در خدمت به نظام مقدس اسلامی و نیازهای پژوهشی در عرصه های مختلف جامعه گام برداریم و نیازهای پژوهشی سازمان ها و نهادهای قانونگذار در حوزه دانش دینی را برطرف نماییم.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه، با اشاره به برنامه دیگر این هفته، بیان کرد: از روز جمعه ۲۵ آذرماه هر روز یک نشست معرّفی آثار و پژوهش های فقهی معاصر توسط یکی از مراکز و پژوهشگاههای تخصصی فقهی حاضر در نمایشگاه را داریم که از ساعت ۱۶ الی ۱۷ در محل نشست های نمایشگاه، برگزار خواهد شد. این نشست، روز دوشنبه، به معرّفی دو اثر ارزشمند «تمسک العتره الطاهره بالقرآن الکریم» تألیف دانشمند فرزانه استاد طبسی و «رسائل فی الفقه و الاصول» تألیف گرانسنگ استاد آیت الله فاضل لنکرانی، اختصاص دارد.
ایشان در پایان، از علما و اساتید حوزه و دانشگاه، و محقّقان وپژوهشگران این عرصه و همچنین مدیران و مسئولان سازمانها و ارگانهای تقنینی و پژوهشبنیان دعوت کرد با حضور در این نمایشگاه، از آثار و پژوهش های فقهی معاصر حوزه های علمیه بازدید نمایند و با اقدامات مراکز، مؤسسات و پژوهشگاه های تخصصی این حوزه، آشنا شوند.